Редактор: e-mail: Кадър Фейсбук/БТВПартиите, с които ще разговяраме, изключвам ГЕРБ, с която

...
Редактор: e-mail: Кадър Фейсбук/БТВПартиите, с които ще разговяраме, изключвам ГЕРБ, с която
Коментари Харесай

Тошко Йорданов пред Радев: Надявам се да съставим правителство и парламентът да разгради мутренския модел от последните 11 години

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Фейсбук/БТВ

Партиите, с които ще разговяраме, изключвам ГЕРБ, с която няма да имаме контакт под никаква форма, да надскочат някои свои партийни цели, тъй като ние сме разнообразни политически субекти, всеки от нас има цели и от време на време те се разминават. Но истината е, че има някои съществени неща, аз персонално не виждам несъгласие с останалите политически партии и в случай че всеки един политически индивид надскочи някои свои партийни пристрастия и точки в стратегиите си, които очевидно са несъвместими с останалите, би трябвало, опирайки се на общите ни цели, да успеем да съставим задоволително устойчиво парламентарно болшинство, което даже да е плаващо по избрани въпроси, въпреки всичко да може да излъчи кабинет.

Това съобщи зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов пред Румен Радев.

Ние ще предложим кабинет и поканихме, знаете кои политически партии на диалози. Първоначално ще се срещнем с политическите партиии и след тези срещи ще бъде доста по наясно дали има опция за съссавяне на държавно управление. Защото, в случай че не получим поддръжка и в случай че не реализираме, по какъв начин да кажа, обща визия за някои съществени неща, несъмнено най-вероятно ще се отиде на предварителни избори. Това не е проблем за нас, защото изборите са либерален механизъм, само че се надявам че в останалите политически партии, както и при нас това, което направи господин Трифонов, изтегляйки първото предложение за  персонално препоръчан министър-председател, ние демонстрираме, че имаме разсъдък и не сме самовлюбени, и се надяваме сега другите полтически партии да проявят същото. Да се опрем на общи цели и доста бързо България да има едно постоянно държавно управление, след което Народното събрание да стартира да работи по проблематични точки и по разграждането на този мутренски модел, в който живяхме през последните 11 години, сподели още Тошко Йорданов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР